1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥
-70%

7 AM Enfant - Tvillingecover til klapvogn

Varmt cover til tvillingeklapvogne. Perfekt til de større klapvognsbørn, der sidder med sko eller støvler på. De kan selv kravle ud og ind af dette varme overslag. Når børn sidder i klapvognen med beskidt udendørs fodtøj på er det ikke smart, at de skal ned i en almindelig kørepose – så her er dette varme fleece overslag helt perfekt.

254,70 kr.

Ikke på lager

Duo er 7 A.M. ENFANT’s hyggelige varme cover til tvillingeklapvogne. Perfekt til de større klapvognsbørn, der sidder med sko eller støvler på. De kan selv kravle ud og ind af dette varme overslag. Når børn sidder i klapvognen med udendørs fodtøj på er det ikke smart, at de skal ned i en almindelig kørepose – så her er det varme fleece overslag helt perfekt.

 

Det bløde og varme overslag lægges over klapvognen og sættes let fast til klapvognens ramme ved hjælp af en elastisksnor der strammes – det passer derfor til de fleste tvillingeklapvogne. Lynlåsen I midten gør det muligt for børnene at kravle ind og ud af klapvognen enten samtidig eller hver for sig uden nogen problemer. Et vandafvisende lag beskytter de små fra regn og vind. Duo’en er foret med blødt fleece som holder på varmen og kan tåle utallige ture i vaskemaskine.

EAN

810972012501

Du kunne også være interreseret i...

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.