1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Kapokmadras til Nonomo Slyngevugge (0-15 kg) – Grå

NONOMO®madras med naturligt kapok fyld giver ideel udveksling af fugt og temperatur og er mindre tilføjeligt til at absorbere bakterier.Madrassen placeres i madraslommen i bunde af vuggen så den ligger sikkert og ikke rykker sig, dette giver også madrassen ekstra beskyttelse med snavs.

  • Tekstil: 100% Økologisk bomuld
  • Fyld: Kapok
  • Maskinvaskes ved 30 grader
  • Tørretumbles
  • Liggemål: 85 x 30 cm

249,00 kr.

Ikke på lager

Læs mere om NONOMO® Slyngevuggen her:

Denne slyngevugge med kapokmadras er lavet af 100% (GOTS certificeret) økologisk bomuld og er godkendt efter TÜV EN 1130:2019 ved brug sammen med et Basic stativ. Tværpinden der er lavet af PEFC-certificeret egetræ bruges til at justere soveområdet, afhængigt af om din baby ønsker at sove tæt omsluttet af vuggen eller kræver mere plads. Trykknapperne ved foden af vuggen kan lukkes på ingen tid med et lille tryk, så dit barn kan døse hen i drømmeland i fuld sikkerhed. Madraslommen i bunde af vuggen sikrer at madrassen ikke rykker sig og giver ekstra beskyttelse mod snavs.

Denne slyngevugge med kapokmadras leveres med loftkrog og forlængerkæde til at justere din vugges højde og det medfølgende fjedercover sørger for at fingrene ikke kan komme i klemme.

Hvis du ønsker at bruge slyngevuggen i forskellige rum, kan du tilkøbe karmbeslag eller stativ til vuggen.

Der medfølger en praktisk bærepose, så vuggen er let at transportere og kan dermed bruges som rejseseng på ferier eller ved besøg hos venner og familie.

Den medfølgende madras med naturligt kapok fyld kan vaskes ved 30 grader. Madrassen er svedtransporterende, så dit barn altid har det behageligt og tørt. Det giver en roligere søvn, som er essentiel for dit barns helbred. Kapok suger ikke fugt og dermed kan støvmider, bakterier og svampesporer ikke kan leve i kapok og madrassen forbliver tør og velventileret.

Farve

Grå

Du kunne også være interreseret i...

Lignende produkter

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.