1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Swaddle Designs Omni Swaddle Sack - Tiny Arrow

Omni Swaddle Sack giver mulighed for at svøbe på mange måder, så det kan tilpasses din baby og hjælpe til at give den bedste søvn. Lynlåsen og det bløde omslag gør det nemt at svøbe på en sikker måde.

 

  • Kan bruges fra 0-3 måneder
  • Giver mulighed for 4 forskellige armstillinger
  • Ergonomisk design med 2-vejs lynlås gør det nemt at bruge
  • Justerbart og smalt omslag der ikke presser på barnets hofter
  • Superblødt, åndbart og strækbart
  • Kan maskinvaskes

199,00 kr.

Omni Swaddle Sack med justerbart omslag, har unikt formede halvlange ærmer med foldbare vantemanchetter, så hænderne kan være inde eller ude. Forældre kan åbne den ene eller begge, så baby kan berolige sig selv ved at sutte på hånden eller lukke begge for at beskytte mod ansigtsrifter. Det giver den største fleksibilitet for babys bedste søvn.

Det ergonomiske og konverterbare design giver mulighed for flere armstillinger for sikker søvn. Designet giver forældre mulighed for at svøbe baby med (1) arme på brystet under omslaget for at afhjælpe Moro (forskrækkelse) refleks, (2) hånden op ved ansigtet, et ærme åben for selvberoligelse (3) armene oppe med lukkede ærmer for delvis afhjælpning af forskrækkelsesrefleksen og omslaget omkring maven eller (4) armene helt strakt op gennem de halvlange ærmer og omslaget om maven.

Mange eksperter anbefaler forældre at svøbe baby med hænderne inden for rækkevidde af munden, så baby kan berolige sig selv. Babyer, der selv kan berolige, sover længere og bedre. Når baby er svøbt med hænderne op i nærheden af ansigtet eller armene oppe, kan baby finde ro ved at sutte på hænderne.

Det ergonomiske design med 2-vejs lynlås er let at bruge. Det justerbare omslag er smalt og forstyrrer ikke babys hofter, og gør det nemt at svøbe baby. 2-vejs lynlås giver forældre mulighed for at lyne op forneden og skifte ble.

Farve

Grå

Du kunne også være interreseret i...

Lignende produkter

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.