1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Blafre

Kategorier
Brands
Farver

Viser 1–50 af 138 resultater

Blafre – 19 år med skabelsesglæde

Blafre er et norsk mærke med en farverig personlighed og en masse barnlig viljestyrke, stolte over at have holdt kog siden 2005 og stadig blomstre i en hård branche.

Blafre laver produkter med og uden motiver, men altid med glade farver og særpræg. Stifter Ingrid tegner de fine figurer og flere af dem, såsom uglen og elefanten, har været med lige siden virksomheden blev startet fra køkkenbordet. Blafre har selv lavet alt hvad de sælger, fra A til Z og alle de bogstaver, der meget ofte ligger imellem. Vi håber, du finder noget du virkelig kan lide, til dig selv, venner, børn eller børnebørn.

Blafre forsøger at lave produkter, der holder længe og ikke smides ud.

Det betyder ofte, at man vælger de lidt dyrere løsninger, når detaljerne skal på plads i produktionen. Deres ønske er at produkterne kan gå i arv og opfylde behov i generationer. Måske ændre en gammel metalkuffert sit anvendelsesområde, fra mad til perler til syning, mest af alt ønsker de den et langt liv.

Så når tingene nogle gange går i stykker, eller man mister f.eks. en del til en termokande. Så behøver du ikke købe nyt, fordi de tilbyder reservedele. Det betyder mindre brug og bortskaffelse, mindre pres for at købe. Blafre synes, reparation er vigtigt. En lille ting måske, men for dem handler bæredygtighed netop om de små praktiske muligheder. Det behøver ikke altid at handle om meget komplicerede træk.

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.