1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Slyngevugger

Kategorier
Brands
Farver

Viser alle 11 resultater

Er det sovetid for dit barn?

Børn har varierende søvnmønstre og sover derfor mange timer i løbet af døgnet – alt afhængigt af barnets alder. Babyer udvikler deres søvnbehov gennem tiden og ligegyldigt hvor meget de sover, så er det værd at investere i en god kvalitetsvugge for at barnet opnår en god og optimal søvn. Når det drejer sig om barnets søvn og ergonomi, så er en slyngevugge klart vores favorit. Læs med her nedenunder og bliv klogere på hvorfor du lige netop skal vælge en NONOMO slyngevugge.

Hvorfor skal jeg vælge slyngevuggen fra NONOMO?

NONOMO var en af de første slyngevugger på markedet og har gennemgået en lang række tests og certificeringer. Slyngevuggen fra NONOMO er blandt andet den eneste slyngevugge der er sikkerhedsgodkendt efter TÜV EN 1130:2019 ved brug sammen med Basic stativet, hvilket betyder at dit barn trygt kan sove i vuggen. Derudover er tekstilerne lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld – kun det bedste er godt nok til dit barn.

NONOMO slyngevuggen er blandt andet anbefalet af jordmødre og terapeuter, til babyer der lider af kolik eller som har svært ved at finde ro. Slyngevuggen omslutter dit barn for at give tryghed og ro – den rokkende bevægelse op og ned efterligner nemlig tiden i livmoderen. Den er desuden formet ergonomisk og fordeler barnets vægt jævnt. Den følger babys naturlige c-kurvet rygsøjle, aflaster presset på halebenet og forhindrer et fladt baghoved.

Kort info:

  • Kan bruges i alderen 0-2,5 år
  • Hængevugge: 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld
  • Madrasfyld: Kapok, uld eller mikrofiber
  • Loftskrog, kæde og fjeder medfølger

Fleksible og praktiske slyngevugger:

Hvis du står og skal bruge en slyngevugge derhjemme, men er bange for om du har plads til den, så står vi altid klar til at hjælpe. Slyngevuggen er en fleksibel løsning, da den kan monteres på flere forskellige måder flere steder i hjemmet. Vi har et stativ til dig der ikke ønsker at lave huller i loftet eller i væggen. Stativet er desuden let at transportere eller rykke rundt i hjemmet, hvis man ønsker det. Hvis man derimod ønsker at få den fastmonteret et sted i hjemmet, så kan dette nemt gøres med et vægophæng eller en loftskrog. Dette vil være en god løsning til dig, som ikke har meget plads til et stativ i hjemmet. Ønsker du en nem og mobil løsning kan NONOMO slyngevuggen anvendes med et karmbeslag.

Har du tvillinger?

Har du tvillinger og ønsker én vugge til begge babyer, kan der tilkøbes et tvillinge-konverteringssæt så begge dine babyer kan ligge ”sammen” i hver deres slyngevugge. Med en NONOMO slyngevugge til tvillinger kan dine babyer ligge trygt og roligt ved siden af hinanden.

Stort udvalg af slyngevugger og tilbehør

Her på siden finder du forskellige farver, madrastyper og ophængsmuligheder til NONOMO slyngevuggen. Vi stræber efter at tilbyde et varieret udvalg af produkter for at sikre, at du kan finde lige netop dét, der passer ind i dit hjem og til dine behov.

Se vores udvalg af NONOMO slyngevugger her eller vores udvalg af stativer og ophæng her.

Hvorfor vælge os?

  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • Hurtig levering (1-2 hverdage)
  • 60 dages returret
  • Ergonomisk og praktisk babyudstyr
  • Kvalitetsprodukter I vil få glæde af i flere år
  • Bæredygtig forsendelse
Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.