1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder:

Svar: Til en nyfødt vil jeg altid anbefale at man starter med at bruge en strækvikle. En strækvikle er forholdsvis nem at komme igang med. Det er en rigtig god begynder slynge der er nem at arbejde med. Med strækviklen bærer du symmetrisk på din krop, og det giver dig mulighed for, at du kan bærer dit barn i betydligt længere tid. Du kan for-binde den, så du kan tage dit barn op og ned, uden at du skal binde den på ny. Det vigtigeste er bare at du får strammet den rigtig godt når du vikler, så kanterne ikke bliver for løse. Strækviklen er også især god fra spæd, da den vil skærme dit barn, så det ikke får for mange stimuli. Strækviklens materiale er i blødt bomuld, der også fås i økologiske udgaver, den har et behageligt stræk, der sammen med det bløde stof gør det til en fornøjelse at bruge den. Vores basic strækvikler kan bruges fra nyfødt til ca 9 kg, eller til at du kan mærke at den trækker i din ryg. Strækviklen er også speciel god til præmaturbørn, dog skal du altid konsultere din læge først. Placere altid dit barn i frøstilling i kysse højde, således at dit barnet sidder med let rundet ryg, og med stoffet fra knæhase til knæhase, så sikre du dig at dit barn sidder ergonomisk korrekt. Jeg vil anbefale at du køber en af vores basic strækvikler, se b.la. på basic strækviklen fra Je Port Mon Bebé eller boba, de har begge to et rigtig godt stræk og er nemme at arbejde med. Strækviklen kan kun bruges på maven, nogen producenter skriver at man også kan bære på ryggen, men det vil jeg ikke anbefale, da stoffet lettere vil kunne krænges af dit barn, hvilket vil gøre bærestillingen mere usikker. Strækviklen får mange “stjerner” af mig, og vil klart være det jeg vil anbefale at man starter med. Når dit barn bliver for tungt til at kunne sidde i stræviklen, vil jeg anbefale at du går over til en fastvikle eller en bæresele. Rigtig meget held og lykke med det hele, du er på vej til at give dig selv og dit barn den bedste start -:-)

 Svar: Jeg vil anbefale dig b.la. at kigge på vores originale strækvikle fra Je port mon bebe.    Viklen kan bruges fra nyfødt ca 3,5 - 14 kg. Viklen er lidt tættere vævet end vores basic vikler, og har derfor også lidt længere “levetid”, hvilket vil være bedre for dig når din søn er 2,5 måned. Der er lidt mere stof at arbejde med i original strækviklen, men teknikken er den samme, alle strækviklerne bindes på præcis samme måde. 

Svar: Jeg vil anbefale dig at købe vores ringslynge fra Je port mon bebé. Den er hurtig og nem at tage på når du først har “trådet” den. Samtidig er den dejlig blød og super praktisk at amme i. Du sætter dit barn ned i ringslyngen i frøstilling, og når sulten melder sig løsner du ringene og sænker din datter ned til brysthøjde. Du skal selvfølgelig have ammevenligt tøj på så det er nemt at åbne op til brystet. “Halen” fra ringslyngen kan du bruge til at skærme dig selv og dit barn imens der bliver ammet. Så på den måde kan du let amme på vej ud af døren, når du står i supermarkedet, kører med bussen eller noget helt fjerde. 

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.