1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Returnering & ombytning

Returnering & ombytning

På siden her kan du læse om, hvordan du returnerer en vare, som du har købt hos os, samt hvilke muligheder vi tilbyder i forhold til returnering og ombytning. 

Ombytning af varer

Ønkser du at ombytte en vare til en anden størrelse, model eller farve, har du mulighed for at gøre dette inden for 60 dage efter modtagelse af varen. 

Sådan gør du: 
1. Foretag et nyt køb af den/de varer, du ønsker at ombytte til. 
2. Noter både det gamle og det nye ordrenummer på retursedlen, så vi er bevidste om, at der er tale om en ombytning. 

Overstiger varens værdi 499 kr. betaler vi for leveringen, mens du selv står for returfragten. Du kan nemt og hurtigt hente en returlabel for 35 kr. via vores returportal her:  https://return.shipmondo.com/livrig

De 14 dages fortrydelsesret er gået, og du ønsker ikke at ombytte
Er de 14 dage (og max 60) gået og ønsker du ikke at ombytte til en anden vare, vil dit tilgodehavende blive sendt til dig i form af et gavekort til Livrig.dk  (1 års løbetid). Ved returnering skal varen være ubrugt og sendes tilbage i original emballage. Eventuel kampagnegave skal også sendes med, da de ofte er købsbetinget. 

Returnering af varer

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på varer, du har købt på www.livrig.dk. Fra den dag du modtager din ordre, har du altså 14 dage til at returnere dele af eller hele din ordre. Fortryder du hele dit køb, har du ret til at få det fulde beløb + eventuelle fragtomkostninger retur, dog skal du selv betale returfragten. Bemærk, at du ikke får eventuelle fragtomkostninger retur, hvis du blot returnerer en del af dit køb.

Varens stand, når du ønsker at returnere
Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. 

For at få pengene retur, skal varen være i samme stand, som da du modtog den. Mærkater, emballage og lignende skal desuden stadig være vedhæftet varen og intakt. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Hvordan returnerer jeg en vare? 
Hvis du ønsker at returnere dele af eller hele din ordre, så kan du nemt og for kun 35 kr. hente en returlabel via vores returportal her: 
https://return.shipmondo.com/livrig

OBS! Vær opmærksom på at sende pakken med omdeling, hvis du selv laver returlabel, da vi ikke har mulighed for at afhente pakken på nærmeste posthus eller hos pakkeshops. DAO kan ej heller benyttes. 

Varerne skal sendes til følgende adresse: 
Livrig.dk 
Kongevejen 8-10 
3000 Helsingør 
Danmark 

Uafhentede pakker eller nægtet modtagelse
Hvis du nægter modtagelse af din pakke eller ikke afhenter den ved pakkeshoppen, godtages det ikke som en gyldig returnering. Du vil derfor blive opkrævet 49 kr. i gebyr for fragt- og håndteringsomkostninger, hvis du ikke ønsker at få pakken gensendt

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.