1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Bæreudstyr

Kategorier
Brands
Farver

Viser 1–50 af 66 resultater

Vikler, bæreseler og ringslynger

Ønsker du at have hænderne frie samtidig med at dit barn bæres sikkert og trygt i et af vores bæreredskaber. Uanset om du vælger en vikle, bæresele eller slynge er du sikker på at give dit barn en masse omsorg og nærvær. Er du i tvivl om hvilket bæreredskab du skal bruge, så afhænger det af dine behov. Læs med nedenfor og bliv klogere.

 Hvilket bæreredskab skal jeg vælge?

Et godt bæreredskab skal passe både til dig og din baby. Nogle bæreredskaber kan bruges helt fra fødslen af, eksempelvis strækvikle til nyfødte, og andre er målrettet til større børn.

Fastvikler:

Fastviklen giver en optimal støtte og kan bruges i hele slyngeperioden. Fastviklen, med de mange forskellige bindevariationer, kan bruges til tre forskellige bærepositioner; ryg,- mave- og hoftebæring. Viklen er behagelig at have på, når du skal på længere gåture. Dette skyldes, at den tilpasser sig optimalt – både til dig og babyen, og fordeler vægten jævnt. Det kræver en smule øvelse at binde fastviklen, så den sidder korrekt og støtter optimalt, men når først du har fået taget på det, så vil du ikke undvære fastviklen igen. Fastviklens stof kan ikke strækkes, hvilket gør det muligt og komfortabelt for dig at bære dit barn, selvom barnet vejer over 10 kg.

Se vores udvalg af fastvikler her.

Ringslynger:

Modsat fastviklen, så er ringslynger bedre egnet til de hurtige og korte gåture. Slyngen er nem og hurtig at tage af og på, hvorfor den egner sig særligt godt til dem der er på farten. Ringslyngen kan bruges til mave- og hoftebæring. Slyngen kan bruges i hele slyngeperioden samt til præmatur*.

Se vores udvalg af ringslynger her.

Strækvikler:

Strækvikler kan bruges fra nyfødte (præmatur*) og op til ca. 9 kg. Viklen er super blød og behagelig, hvilket gælder for både dig og din baby. Desuden kræver strækviklen ikke meget øvelse og er derfor velegnet til nybegyndere. Viklen giver tryghed, nærvær og frihed og kan bruges mave-mod-mave. Strækviklen er et dejligt bæreredskab, da det er nemt at stramme den til og nemt at få din baby til at sidde korrekt (M-stilling og C-kurve) samt støtte din babys hoved og nakke.

Se vores udvalg af strækvikler her.

Bæresele:

Med en bæresele kan du nemt og hurtigt komme i gang med at bære dit barn. Dette skyldes, at du med få klik, kan få dit barn til at sidde korrekt og ergonomisk (M-stilling og med en let c-kurvet ryg). En bæresele kræver ingen forudgående bæreerfaring, og hos Livrig forhandler vi selvfølgelig kun ergonomiske bæreseler, så din babys hofteled skånes.

Se vores udvalg af bæreseler her.

Sikkerhed ved anvendelse af bæresele, vikle eller slynge:

Det er utrolig vigtigt, at der er styr på sikkerheden når du skal bære din baby. Vi anbefaler altid, at du bruger din sunde fornuft – derfor altid tjek bæreselen, bindingen eller viklen igennem hvis du føler noget ikke er, som det skal være.

 • Dæk aldrig din babys ansigt til med stof/viklen (der skal hele tiden være luftcirkulation omkring ansigtet).
 • Viklen, slyngen eller bæreselen skal sidde stramt – dvs. du skal kunne have begge hænder frie samtidig med at din baby sidder, som den skal.
 • Hovedet må ikke være for langt tilbagelænet og din babys hage må ikke falde ned på brystet – kan opstå kvælningsfare.
 • Baby skal placeres højt nok til at du kan kysse hovedet.
 • For at din baby kan opnå en god ergonomisk stilling i bæreredskabet er det vigtigt, at din babys knæ sidder højere end numsen og at ryggen runder, samt at bæreredskabet støtter fra knæhase til knæhase.

Livrigs udvalg af strækvikler, bæreseler og ringslynger

Vi har nøje udvalgt vores mærker, og vi kan derfor stå inde for alle vores produkter. De er valgt på baggrund af kvalitet, design og funktionalitet. Mærkerne er klart at finde blandt branchens stærkeste, især når det handler om bæreredskaber, også er de virkelig gode, når det drejer sig om dit barns ergonomi. MOBY strækviklen er kendt for sin åndbarhed, mens Love Radius’ (Je Porte Mon Bebe) vikler er kendt for sin unikke elasticitet og blødhed.

Her på siden finder du forskellige farver, mønstre og størrelser. Vi ønsker at tilbyde et varieret udvalg af produkter for at være sikker på, at vi har bæreredskaber og baby tilbehør til lige netop dine behov og præferencer. Udover bæreredskaber har vi også alt fra graviditets- og bærejakker.

Hvorfor vælge os?

 • Gratis fragt ved køb over 399,-
 • Hurtig levering (1-2 hverdage)
 • 60 dages returret
 • Ergonomisk og praktisk babyudstyr
 • Kvalitetsprodukter I vil få glæde af i flere år
 • Bæredygtig forsendelse

*husk at konsultere din læge inden brug

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.