1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Love Radius HoodieCarrier2 – LeoZebra

Love Radius HoodieCarrier2: Ergonomisk hele vejen – gram efter gram, uge efter uge.
På bare 10 sekunder kan du justere bredden og højden af bæreselen så den passer til lige nøjagtig din baby. Klips stropperne under din babys numse de første par uger, derefter under dine arme. På denne måde respekterer du, den naturlige kurve på din babys ryg.

  • Fra 0-36 måneder
  • Nemt at justere så selen passer både dig og din baby
  • Sædebredden kan justeres fra 11 til 38 cm.
  • Tilbyder 3 bærepositioner – front, ryg og hofte
  • Svøbende effekt der beroliger baby
  • Passer til alle sæsoner

1.099,00 kr.

Fra de tidlige timer til de tidlige år. Det er ikke din babys job at tilpasse sig bæreselen.
Din baby er unik, udvikler sig og vokser hele tiden. HoodieCarrier 2 tilpasser sig dig og din baby. 3D-fit technologi for et skræddersyet fit fra 0-36 måneder. Ergonomisk for dig, fysiologisk for din baby.

Takketvære de smalle sæde (11cm) og ekslusive 3D-fit justeringssystem and du bære din baby med Love Radius HoodieCarrier 2, lige fra starten. Fysiologien respekteres og tilknytning med baby sikret. Sædet justeres så det passer til dit barn og blive helt op til 38cm i bredden. Til hyggelige stunder og når dit barn bliver træt og gerne vil bæres.

HoodieCarrier 2 giver en svøbende effekt der hjælper til at berolige din baby. Den omfavner din babys krop i et blødt, sikkert stof som en slynge. De gennemsigtig, åndbare og elastiske hovedstøtte holder dit barns hoved sikkert på plads uden at begrænse bevægelsen.

HoodieCarrier 2 er lavet i ultrablød bomuld. Blød, smidig og åndbar, hele året. Du har mulighed for at krydse stropperne på ryggen for at fordele babys vægt mere jævn, for endnu større komfort. Dette er også meget praktisk til mindre kropstyper. For ekstra støtte. Stropperne er polstrede og komfortable.

Få hænderne fri igen. Styrk dit bånd til baby fra de første timer til de første år. Med din HoodieCarrier2 har du mulighed for at være tæt på din baby: det beroliger, letter fordøjelsen og forbedre søvnen. Med baby tæt på kan du observere, mærke alle reaktioner og lytte, samtidig med at du får tillid til dig selv som forældre.

Du kunne også være interreseret i...

Lignende produkter

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.