1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Om os

Ergonomisk og praktisk babyudstyr

Vi har prisgaranti på alle vores produkter

Hurtig levering inden for 1-2 hverdage

Om Livrig.dk

Siden opstarten af Livrig har vi fastholdt er produktfokus på ergonomi, kvalitet og komfort.

Hos Livrig startede vi ud med bæreredskaber og har med tiden udvidet vores sortiment med andre velovervejede produkter, som vi mener kan bidrage til en god start for de små. Dette gælder både en god start på livet, men også en god start i for eksempel vuggestuen. Vi mener at kun det bedste er godt nok.

Vi udmærker os ved udelukkende at sælge produkter, vi selv kan stå inde for, bruger eller har brugt i vores familie. Vi mener, at vores produkter kan bidrage positivt og effektivt til at opnå større velvære i børnefamilier.

Vores mission er at bringe overskud og harmoni ud til danske børnefamilier, ved at tilbyde kvalitetsprodukter I vil få glæde af i flere år.

Fokus på miljø

For os er bæredygtighed ikke blot at anvende økologiske materialer – for os er det vigtigt at tilbyde produkter der ud fra design og kvalitet kan bruges i mange år og anvendes til flere formål.

Eksempelvis kan NONOMO hængevuggen ikke kun bruges til at give spædbørn en bedre søvn, den kan også anvendes som ”hygge-gynge-stol” til større børn. Madkasserne fra Blafre er produceret af plastik i Norge og vi har selv brugt vores i over 5(!) år – hver dag rengjort i opvaskemaskinen og stadig næsten som nye.

For selv at bidrage til at mindske miljøbelastningen og Co2 forbruget mest muligt har vi meldt os ind i fællesskabet Miljøvenlig Pakning. Her er en række internethandlere gået sammen om at inspirere hinanden til en mere bæredygtig forsendelse. Vi genbruger så meget emballage som muligt, dette gælder både papkasser og fyld. Vi bruger de mindst mulige papkasser og kun fyld hvis det er allerhøjst nødvendigt. Alt emballage som ikke er genanvendt, er bæredygtigt og miljøvenligt. https://daniaemballage.dk

Kundeservice

For os er det vigtigt, at du bliver glad for de produkter, du har valgt. Vi er derfor altid klar til at hjælpe med gode råd og vejledning via e-mail, telefon eller chatten. Vi håber, at vores produkter kan hjælpe dig – ikke kun under din barsel, men også med at gøre din hverdag nemmere efter endt barsel.

Har du brug for personlig vejledning, er du altid velkommen i vores showroom i Helsingør. Her står vi klar til at guide dig i vores brede udvalg af produkter, så vi sikrer at du går hjem med det helt rigtige til lige netop dine ønsker og behov.

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.