1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Axkid Nextkid – Shell Black

Axkid Nextkid er et sikkert, fleksibelt og komfortabelt selepude med ryglæn, designet til at vokse med dit barn og passe perfekt ind i din bil. Med sine firetrins justerbare sidevinger, justerbare nakkestøtte og bløde stof, giver den maksimal komfort og sikkerhed for børn op til 150 cm.

  • Godkendt højde: 100-150cm
  • Passer op til ca 12 år
  • Installation med ISOFIX eller sele
  • Passer i de fleste biler
  • Vokser med barnet

Bemærk, selvom Axkid Nextkid er godkendt til børn fra 100-150 cm, anbefaler AXKID , at du lader dit barn side bagudvendt så længe som muligt. Helst helt op til 125 cm.

OBS: Leveringstid ca. 5-6 hverdage

1.999,00 kr.

Lad os fortælle dig om Axkid Nextkid

Axkid Nextkid er blevet udviklet i Sverige med en passioneret dedikation til sikkerhed. Autostolens kompakte design muliggør installation af tre sæder på bagsædet, hvilket er et godt valg for familier med flere børn. De udvidelige sidevinger på selepuden tilbyder yderligere plads, når det er nødvendigt. Med godkendelse i R129-reguleringen kan du trygt vide, at dit barn rejser i en af de mest sikre højryggede selepuder på markedet. Nextkid er designet til at vokse med dit barn og godkendt til brug fra 100 cm og op til 150 cm, dette svarer til ca. 4 til 12 års alderen. 

Sikkerhed og Tilpasning

Axkid Nextkid kombinerer det bedste inden for sikkerhed med enestående tilpasningsevne. Autostolens unikke design inkluderer 4-trins udvidelige sidevinger, der giver ekstra plads og tilpasser sig dit barn mens det vokser. Med hele 8 positioner til nakkestøtten kan autostolen tilpasses dit barn, uanset alder eller størrelse. Desuden er nakkestøtten og de to sidevinger uafhængigt af hinanden, hvilket giver mulighed for en nem tilpasning til dit barns individuelle behov samt muligheden for at imødekomme andre passagerer eller autostole i bilen.

Simpel, Hurtig og Sikker Installation – Til Barn og Sæde

Nextkid er nem at installere med ISOFIX-systemet. Dette giver en hurtig og sikker installation på blot få sekunder. Når sædet er korrekt installeret, forbliver det stabilt og sikkert, hvilket giver en beroligende følelse under enhver køretur. ISOFIX-beslagene på Nextkid foldes endda automatisk ud, hvilket gør installationen endnu mere problemfri.

Axkid Nextkid er ikke bare en autostol – det er et pålideligt sikkerhedsvalg og en investering i dit barns komfort og beskyttelse. Så giv dit barn den bedst mulige rejseoplevelse ved at vælge . Axkid Nextkid Velkommen til en ny æra af sikkerhed og tilpasning i børns autostole.

Vægt 7,5 kg
Størrelse 44 × 63,4 cm

Du kunne også være interreseret i...

Du kunne også være interesseret i...

Lignende produkter

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.