1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Axkid Spinkid – Tar

Axkid Spinkid er en drejbar autostol, der gør hverdagen lettere for dig som forælder. Den komfortable 180 graders drejefunktion gør det nemt at sætte barnet i autostolen, samtidig med du har de store sikkerhedsfordele ved at køre bagudvendt.

  • Drejer 180 grader
  • Alder: Op til ca. 4 år
  • Godkendt højde: 40 – 105cm
  • Godkendt vægt: Op til 18kg
  • Installation med ISOFIX
  • Passer i store og små biler

OBS: Leveringstid ca 5-6 hverdage

3.499,00 kr.

Axkid Spinkid

Den Avancerede Drejefunktion:

Med blot et tryk på en knap kan du rotere autostolen mod døren, hvilket gør det nemt for dit at når du skal sætte barnet ind og spænde selen sikkert. Denne intuitive funktion gør ind- og udstigning af bilen til en leg.

Komfort og Sikkerhed til de Allermindste:

Axkid Spinkid inkluderer en justerbar babyindsats, der sørger for, at selv de mindste passagerer sidder sikkert og komfortabelt. Axkids autostol er designet til at vokse med dit barn og tilbyder en unik fleksibel antirotationsbøjle, der ikke kun forenkler monteringen i din bil, men også giver dit barn ekstra benplads og komfort. Spinkids installeres nemt med ISOFIX på bare fem enkle trin.

Simpel Håndtering i Hverdagen:

Axkids drejefunktion gør det ikke kun lettere at placere dit barn i sædet, men den giver også dig som forælder en mere komfortabel position, når du spænder dit barn fast. Med magnetiske seleholdere på hver side af stolen, holdes selerne væk fra sædet mens barnet placeres. For at gøre turen mere behagelig for dit barn og dig selv, tilbyder autostolen flere hvilepositioner, der kan justeres under rejsen. Du kan nemt finde den perfekte position, der opfylder dit barns behov for komfort og hvile.

Tilpasningsdygtighed i alle Aldre:

Velegnet til børn fra nyfødt (40 cm) op til cirka 4 år. Hovedstøtten kommer med 12 forskellige trin, som nemt kan justeres med en hånd, så den kan vokse med dit barn. Det avancereede Sleep Well system giver mulighed for at hælde sædet op til 42 grader. Dette gør Axkid Spinkid til en fantistisk bagudvendt autostol, der kan tilpasses lige præcis dit barn.

Verdensførende Sikkerhed fra Sverige:

Axkid er stolt af at levere verdensførende sikkerhedsstandarder, og Denne autostol er ingen undtagelse. Med et premium sele- og sikkerhedssystem fra svenske Holmbergs® er dit barn i de bedste hænder, når du vælger Axkid.

 

Vægt 14,5 kg
Størrelse 44 × 63 cm

Du kunne også være interreseret i...

Du kunne også være interesseret i...

Lignende produkter

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.