1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥
50%

Toddler Pod – Fox & Babe

PacaPod ToyPod er en kamæleon! Rygsækken ændrer sig fra praktisk minipusletaske, til barnets egen rygsæk, endog med sikkerhedsline der giver ro i sjælen hvis i går tur ved stejle skrænter eller i tæt trafik. Rygsækken er så sød at din lille tumling med glæde vil bære den, men du kan også bruge den som en del af din Pacapod pusletaske.

Super fin til puslegrej eller til legetøj. Sikkerhedslinen kan efter behov clipses fast i toppen af tasken, så du kan holde fast i den som en ekstra sikkerhed hvis dit lille pus er et af de nysgerrig som gerne vrister sig fri at din hånd hvis han får færten af noget spændende.

Pacapod Changer ToyPod: – holdbart vandtæt nylon materiale – aftagelig sikkerhedsline – Forede skulderstropper og brystrem – Strop til fastgørelse på barnevogn, nakkestøtte i bilen mv. – Integreret strop til fastgørelse i Pacapod pusletasker – Lommer med “tags” der hjælper dig til at pakke tasken – 4 lommer til creme, bleer og vådservietter. – Separat pose til skiftetøj/beskidt tøj – Udvendig lomme  – ToyPod’en kan stå selv – De mange lommer er også perfekte til legetøj – Fotolomme i fronten til barnets eget foto – Lever op til sikkerhedsstandard BS EN 13210:2004 – Perfekt til børn fra 6 – 36 mdr. – Mål: 31cm x 23cm x 15cm – 160 gram

299,00 kr. 149,50 kr.

Ikke på lager

Skøn toddler rygsæk, med et rummeligt indre kan dit barn have en ny fundet uafhængighed ved at bære alt, hvad de har brug for til dagen eventyr – og når træheden sætter ind, tillader den handy stroprem det at klipse tasken fast i din Pacapod-skiftetaske. Med den aftagelige sikkerhedsnor kan du få ro i sindet på travle parkeringpladser og shoppinggader. Tasken har polstret skulderstropper og mavestrop. Tasken ser ikke kun sød ud, den er også behagelig at bære.

17cm x 23,5cm x 12cm

Farve

Beige

Du kunne også være interreseret i...

Lignende produkter

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.