1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Nonomo Toddler Slyngevugge m. Uldmadras – Grå

NONOMO®slyngevuggen er specielt god hvis dit barn har svært ved at falde i søvn. Nonomos fjeder vil hjælpe på en naturlig måde ved at rokke dit barn op og ned, ligesom i mors mave. Vuggen er formet ergonomisk, på denne måde fordeles barnets vægt jævnt og giver barnets ryg en sund og buet form. Dette aflaster noget af presset på halebenet og forhindre barnets hoved i at blive fladt.

Jordemødre og terapeuter anbefaler slyngevuggen til babyer, der lider af kolik eller babyer der har svært ved at finde ro.

  • Kan bruges fra 15-30 kg (min 80 cm)
  • Slyngevuggen: 100% Økologisk bomuld
  • Madrasfyld: Polyester (medfølger)
  • Maskinvaskes ved 30 grader
  • Liggemål: 110 x 40 cm
  • Loftkrog, forlængerkæde og fjeder medfølger
  • Fjeder længde: 26 – 47 cm

1.799,00 kr.

Denne slyngevugge er lavet af 100% (GOTS certificeret) økologisk bomuld. Tværpinden, der er lavet af PEFC-certificeret egetræ, bruges til at justere soveområdet, afhængigt af om dit barn ønsker at sove tæt omsluttet af vuggen eller kræver mere plads. Trykknapperne ved foden af vuggen kan lukkes på ingen tid med et lille tryk, så dit barn kan døse hen i drømmeland i fuld sikkerhed. Madraslommen i bunden af vuggen sikrer, at madrassen ikke rykker sig og giver ekstra beskyttelse mod snavs.

Denne slyngevugge leveres med loftkrog og forlængerkæde til at justere din vugges højde og det medfølgende fjedercover sørger for, at fingrene ikke kan komme i klemme.

Der medfølger en praktisk bærepose, så vuggen er let at transportere og kan dermed bruges som rejseseng på ferier eller ved besøg hos venner og familie.

Til denne slyngevugge medfølger der en madras med naturligt uld fyld, hvilket giver en ideel udveksling af fugt og temperatur og er mindre tilføjeligt til at absorbere bakterier. Uld madrassen kan ikke vaskes!

Farve

Grå

Du kunne også være interreseret i...

Lignende produkter

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.