1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Hvorfor er babysoveposer en god ide

Giv dit barn den bedste søvn. Gode grunde til, hvorfor en sovepose er trygt for din lille guldklump
@vaarthjem1

At blive forældre er det mest fanatiske i verden. Det er skønt, at det man har gået og ventede på, endelig er kommet til verden. Man er omringede af lykke og kærlighed. Nogle forældre vil dog kunne mærke efter hjemkomsten, at man begynder at føle sig en lille smule træt og udmattede. En af årsagerne kan være, at jeres babyer, har svært ved at finde ro, og ikke sover så godt eller længe. I som forældre prøver nok, at gøre så jeres barn falder til ro. Det gør at I måske ikke får jeres nattesøvn uden afbrydelser.
Du har måske selv oplevet det, din lille guldklump har svært ved at sove? Du bliver holdt vågn lidt af natten, fordi du er bange for, at din guldklump er urolig, eller har smidt dynen væk og ikke holder varmen rigtigt. En babysovepose kan være svaret på søvnløse nætter for dig og din baby.

Hvordan virker en babysovepose?

Først og fremmest skaber soveposen en tryg og sikker soveplads for jeres lille nyfødte. Soveposen hjælper med, at skabe en bedre og længere søvn til dit barn. At sove i en sovepose giver barnet tryghed. Soveposen holder om barnet og det kan derfor føles som et stort kram fra mor eller far. Når man kommer direkte fra mors mave, hvor pladsen er trang, så føles meget plads i sengen, som noget meget skræmmende. Det kan derfor berolige babyer at sove i sovepose, da det føles trygt, godt og lunt hele tiden.

Med en sovepose er der ikke nogen dyne som ryger over barnet hoved. Du sikre dig, at din baby ikke har fået viklet sig forkert ind i dynen, puder eller tæpper. Der er nogle børn der har en tendens til at smide dynen i løbet af natten, og derfor kan en sovepose være en god ide at bruge som dyne i stedet. Faktisk så regulere mange soveposer temperaturen i forhold til barnets kropsvarme. Så barnet holder den samme temperatur hele natten.

263525621_276627767766971_9017616236701854205_n

Hvornår må mit barn sove i sovepose?

Du kan lægge dit barn i en sovepose allerede fra barnet er født. Lige når barnet er født er det dog bedst både for jer som forældre og jeres barn at der er så meget hud til hud kontakt, som muligt og så bruge soveposen, til de øvrige tidspunkter, hvor din baby skal sove.

En sovepose er nem og enkelt at have med rundt

Soveposen er nem og enkelt og have med at gøre. Den er særligt god, hvis man er på farten. Soveposen kan tages med alle steder, om det er med ind i stuen til hyggelige stunder med familien, eller om det de udendørs lure som vi elsker at give vores børn i barnevognen. Soveposerne fra Easygrow kan også anvendes i autostolen og den høje stol rundt om middags bordet. Soveposen giver altid en tryghed til dig og dit barn. 

Hvornår bør mit barn holde op med at sove i sovepose

Det er meget individuelt, hvornår jeres baby er klar til at komme ud af soveposen. Mange stopper når barnet er omkring de 2-3 år. Nogle før, og nogle andre lidt senere, hvis det er særligt sensitivt barn. Hvis I som forældre ikke ser behovet mere, så burde man ikke blive ved hver nat, prøv i stedet med en rigtig dyne og så tag soveposen frem de dage, hvor jeres barn har svært ved, at sove og falde til ro. Start eventuelt, med at fjerne soveposen fra de korte lure og byg videre derfra.

Fordele ved at lade baby sove i sovepose

  • Skaber tryghed
  • Beroliger baby
  • Gør at barnet falder hurtigere til ro
  • Kan tages med alle vegne både inden og ude
  • Sørge for at holde barnet temperatur hele natten
  • Øger chancen for, at din baby får en god og behagelig nattesøvn
  • Giver mor og far ro
  • Kan have både arme og ben frie 

Se meget mere om vores produkter her.

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.