1-2 hverdages levering

Gratis fragt ved køb over 499,-

Showroom i Helsingør

14 dages returret

Søg
Hos Livrig finder du alt til den gode start. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. ♥

Fordele ved slyngevugger

Hauschild-Fotodesign, BFF

Slyngevugger bidrager til en bedre og tryggere søvn for dit lille nyfødte barn. Der er mange fordele ved at bruge en slyngevugge. Du skaber nærvær og kan være tæt på dit barn mens din lille guldklump sover. En nyfødt baby sover normalt op til 16-17 timer i døgnet og derfor er det meget vigtigt, at ens baby ligger rigtigt. En slyngevugge er en god og sikker soveløsning, som har udformning som følger kroppen og understøtter rygsøjlens udvikling. En slyngevugge er nem og enkel at folde sammen og tage med, når du skal ud af hjemmet.

Hvad er en slyngevugge

En slyngevugge er en vugge, som består af stof hele vejen rundt. I bunden af vuggen finder du en dejlig og blød madras. Slyngevuggen er nem at bruge, den kan hænges op i loftet, dørkamme samt stå på gulvet med et stativ. 

For spædbørn er den første tid ude i den virkelig verden meget overvældende, uden for mors trygge mave og alle sanserne stimuleres helt anderledes. For jeres nyfødte barn kommer der mange nye dufte, lyde og indtryk som skal opleves. Det kan være en af grunde til at dit barn har svært ved, at falde til ro selvom trætheden begynder at trække sig på. Det slyngevuggen er kendt for er at den giver en følelse, som minder lidt om den følelse der var da ens barn lå inde i mors mave. Stoffet på slyngevuggen giver en omsluttende effekt, som er med til at give ens lille baby tryghed. Små babyer sover ikke meget mere end 2-4 timer i træk de første uger af deres liv, og det kan til tider væres svært at få ens lille baby til at falde til ro. Du har måske selv prøvede at stå og vugge din baby i armene for at få barnet til at falde i søvn. Slyngevuggen giver en rolig vuggen, hvilket virker meget beroligende på ens baby, selvom barnet ikke er i dine arme.

240630370_571261390719388_575496775893148316_n

Fordele for din baby

 • Giver en tryghed
 • Den vugger roligt og giver barnet en træthed
 • Den sørger for at din baby sover med en blød udformning som følger kroppen og understøtter rygsøjlens udvikling
 • Vuggen er god til små børn der har svært ved at falde i søvn
 • Er særlig god til børn der lider af kolik
 • Giver baby en længere og bedre søvn

Fordele for forældre

 • Du kan have slyngevuggen nær dig, så du altid kan se din baby
 • Den er nem og enkelt at have med rundt omkring
 • Kan tages med alle steder
 • Slyngevuggen gør, at du ikke skal stå og vugge dit barn i længere tid, for at give dit barn ro
 • Giver dig mere frihed
 • Du giver dit barn en tryggere og roligere søvn 

NONOMO slyngevugger

Slyngevuggerne fra NONOMO giver dig mulighed for, at give dit barn en tryg og rolig søvn. Alle slyngevuggerne er blevet sikkerhedsgodkendt efter TÜV EN 1130:2019 ved brug sammen med Basic stativ. NONOMO´s slyngevugger er godkendt til, at blive brugt som en rigtig seng og ikke kun til middagsluren, hvilket betyder at slyngevuggen kan anvendes hele tiden uden bekymring.  Alle slyngevuggen er lavet 100% (GOTS-certificeret) økologisk bomuld, men med forskellige madrasser.  

Hos NONOMO findes tre forskelige madrasser til vuggerne, de kan både købes enkeltvis eller købes som en færdig slyngevugge. De tre forskellige madrasser:

 • Fibermadras som består af 100% polyester. Denne madras kan maskine vaskes
 • En kapokmadras som består af kapok. Kapok suger ikke så meget fugt og derfor kan støvmider, bakterier og svampesporer ikke kan leve i kapok og madrassen forbliver tør og velventileret. Denne madras kan maskine vaskes
 • Uldmadras som er med naturligt uld fyld som giver ideel udveksling af fugt og temperatur og er mindre tilføjeligt til at absorbere bakterier. Uld madrassen kan ikke vaskes!

NONOMO slyngevugger fås i 2 størrelser. Der findes en til nyfødte babyer som går op til ca. 15 kg og så er der en toodler model. Toodler modellen kan bruges ens baby er 80 cm lang og til de vejer omkring 30 kg. Slyngevuggerne fra NONOMO findes i mange forskellige farver og print, som matcher den skandinaviske stil. Vuggerne findes også til tvillinger så babyerne stadig ligger tæt på hinanden og sover, ligesom da de lå inde i mors mave. Se meget mere om produkterne her.  

Scroll to Top

Få 10% rabat på dit køb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på dit køb*.
Du modtager rabatkoden med det samme, og kan til en hver tid framelde dig igen.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller gavekort.